cart_bag.png
Din varukorg: 0 Artikel | Värde: 0,00 SEK

 
categoryBanner_datenschutz.jpg

 

Dataskydds- och integritetspolicy

 

1.    Information om insamling av personuppgifter

(1) I det följande informerar vi om insamlingen av personuppgifter i samband med ditt besök på vår webbsida. Med personuppgifter avses alla uppgifter som direkt eller indirekt kan knytas till en fysisk person som är i livet, t.ex. namn, personnummer, postadress, e-mailadress, användarbeteende.

(2) Personuppgiftsansvarig i enlighet med art. 4.7 dataskyddsförordningen är:

Jörg Vester

boesner Versandservice GmbH

Gleiwitzer Str. 2

58454 Witten

E-mail: kontakt@boesner.com

Vårt dataskyddsombud nås under datenschutz@agad.de.

Du kan utan kostnad begära upplysning om vilka uppgifter som finns lagrade hos oss om din person eller pseudonym. För detta ändamål ber vi dig vänligen att skicka ett meddelande till sverige@boesner.com. Vi är också skyldiga att på begäran rätta, spärra eller radera uppgifterna i enlighet med nedan.

(3) Vid kontakt med oss per e-mail eller kontaktformulär sparas de angivna uppgifterna (e-mailadressen och eventuellt namn) av oss, i syfte att kunna besvara förfrågan. Annan information kan lämnas frivilligt och underlättar endast kontakten för att kunna besvara förfrågan. De härmed överförda uppgifterna raderar vi, efter det att lagring inte längre är krävs, eller begränsar behandlingen, om en rättslig lagringsskyldighet består.

(4) Om vi för enstaka funktioner av vårt anbud behöver förlita oss på anlitade tjänsteleverantörer eller vill använda dina uppgifter för kommersiellt syfte, kommer vi att informera er i detalj över de respektive tillvägagångssätten. Därvid nämner vi även de fastställda villkoren för lagringstiden

 

2.    Dina rättigheter

(1) Du har följande rättigheter gentemot oss avseende de personuppgifter som beträffar er:

-        Informations- och upplysningsrätt,

-        Rätt till rättelse och radering,

-        Rätt till begränsning av behandling,

-        Rätt till invändning mot behandling,

-        Rätt till dataportabilitet.  

(2) Därtill har du rätten att lämna klagomål hos en tillsynsmyndighet för skydd av personuppgifter avseende vår behandling av dina personuppgifter.

 

3.    Insamling av personuppgifter vid besök av vår webbsida

(1) Vid ren informativ användning av vår webbsida, det vill säga när ni inte registrerar er eller lämnar annan information, samlar vi endast in de personuppgifter som er webbläsare lämnar på vår server. Om ni endast önskar beskåda vår webbsida, samlar vi in följande uppgifter som är tekniskt nödvändiga för oss för att kunna visa er vår webbsida samt säkerställa dess stabilitet och säkerhet (rättslig grund är art. 6.1 f dataskyddsförordningen):

-        IP-adressen

-        Datum och tid för förfrågan

-        Tidsskillnad till Greenwich Mean Time (GMT)

-        Innehållet av begäran (konkret sida)

-        Tillgångsstatus/http-Statuscode

-        Den vid tillfället överförda uppgiftsmängden

-        Webbsidan, från vilken begäran härstammar

-        Webbläsare

-        Operativsystem och dess yta

-        Språk och version av webbläsaren.

(2) Utöver de redan nämnda uppgifterna sparas även cookies på er dator vid användandet av vår webbsida. Med cookies avses mindre textfiler som lagras på din dator, platta eller telefon och varigenom den som placerar cookien (i detta fall vi), som ger oss möjlighet att erhålla viss information. Cookies kan inte sprida virus till eller öppna några program på er dator, platta eller telefon. Syftet med cookies är att göra besöket av hemisdan mer användarvänligt och effektivt.

(3) Användning av cookies

a)       Denna webbsida använder följande typer av cookies, vars omfattning och funktion förklaras nedan:

  • Temporära cookies (b)
  • Beständiga/permanenta cookies (c)

b)      Temporära cookies tas bort automatiskt när webbläsaren stängs. Därtill räknas framför allt sessions-cookies. Den här typen av cookie skickas mellan besökarens dator och servern för att kunna koppla information. Därigenom kan din webbläsare kännas igen vid nästa besök. Sessions-cookies försvinner vid utloggning eller stängning av webbläsaren.

c)       Beständiga/permanenta cookies tas bort automatiskt efter en viss förinställd tid, som kan skilja sig från cookie till cookie. Du kan alltid ta bort cookies i webbläsarens säkerhetsinställningar.

d)      Du kan även ställa in webbläsaren så att den automatiskt blockerar alla eller endast vissa typer av cookies. Om du blockerar cookies kan dock funktionaliteten av vår webbsida begränsas.

e)      Vi placerar cookies för att kunna känna igen uppföljningsbesök, om du har ett konto hos oss. I annat fall måste du alltid logga in på nytt vid varje besök.

 

4.    Andra funktioner och erbjudanden av vår webbsida

(1) Utöver den rena informativa användningen av vår webbsida erbjuder vi olika tjänster som du kan ha intresse av. För att kunna ta del av våra tjänster behöver du normalt sett ange ytterligare personuppgifter, som vi kan använda till utförandet av tjänsterna och för vilka de ovan nämnda principerna är gäller.

(2) Vid behandling av era personuppgifter använder vi oss delvis av externa tjänsteleverantörer. Dessa väljs ut av oss med omsorg, är bundna av våra anvisningar och kontrolleras regelbundet.

(3) Vidare kan vi föra vidare era personuppgifter till tredjeman, när Aktionsteilnahmen, speltjänster, avtal eller liknande tjänster erbjuds av oss gemensamt med samarbetspartners. Ytterligare information om detta erhåller du vid angivande av personuppgifter eller i beskrivningen av tjänsten.

(4) I den mån våra tjänsteleverantörer och samarbetspartners har sitt säte i ett land utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES), informerar vi dig om följderna av den omständigheten i beskrivningen av tjänsten.

 

5.    Invändning mot eller återkallande av behandlingen av dina personuppgifter

(1) Om du givit ditt samtycke till behandlingen av dina personuppgifter, kan du närsomhelst återkalla detta. Ett sådant återkallande påverkar tillåtligheten av behandlingen av dina personuppgifter, så snart du har uttalat detta till oss.

(2) I den mån behandlingen av personuppgifter stödjer sig på en intresseavvägning, kan du invända mot behandlingen av dessa. Så är fallet om behandlingen av dina personuppgifter inte är nödvändig för fullgörandet av ett avtal. Vid utövandet av en sådan invändning ber vi dig ange skälen till att vi inte får behandla dina personuppgifter såsom vi har gjort. Om du inkommer med en begrundad invändning kommer vi att pröva sakförhållandet och antingen upphöra med respektive anpassa behandlingen av personuppgifterna eller informera dig om våra tvingande berättigade skäl för fortsatt behandling av dina personuppgifter.

(3) Självfallet kan du invända mot behandling av dina personuppgifter i kommersiellt syfte närsomhelst. Du kan informera oss om en sådan invändning genom att kontakta oss via nedan kontaktuppgifter:

boesner Versandservice GmbH

Gleiwitzer Str. 2

58454 Witten

E-Mail: kontakt@boesner.com

 

6.    Användning av vår webbshop

(1) Om du vill beställa från vår webbshop, är det nödvändigt att du anger de personuppgifter som vi behöver för genomförandet beställningen. De nödvändiga uppgifterna är särskilt markerade, ytterligare uppgifter är frivilliga. De angivna uppgifterna behandlas för genomförandet av beställningen.

Valfritt: Du kan frivilligt registrera ett kundkonto, varigenom vi kan spara dina personuppgifter för framtida köp. Vid registrering av konto under ”mitt konto” sparas de lämnade personuppgifterna. Dessa kan återkallas.

Vi kan behandla dina personuppgifter i syfte att informera dig om ytterligare intressanta produkter ur vår portfolio eller skicka ut e-mejl till dig med teknisk information.

(2) Till följd av handels- och skatterättsliga principer är vi förpliktade att spara dina adress-, betalnings- och beställningsuppgifter i tio års tid.

(3) För att förhindra obehörig tillgång till era personuppgifter av tredjeman, framförallt finansiella uppgifter, sker beställningen genom en så kallad TSL-teknik.

 

7.    Nyhetsbrev

(1) Med ditt samtycke kan ni prenumerera på vårt nyhetsbrev, genom vilken vi informerar er om våra nya aktuella erbjudanden. De annonserade varorna och tjänsterna är nämnda i samtyckesförklaringen.

(2) För anmälan till vårt nyhetsbrev använder vi det så kallade dubbel opt-in-förfarandet. Dubbel opt-in innebär att när du anmäler sig till vårt nyhetsbrev på vår webbplats får du först ett automatiskt mail till din inkorg som innehåller en bekräftelselänk som du måste klicka på för att aktivera prenumerationen. Om du inte bekräftar din anmälan inom 30 dagar, spärras dina uppgifter och raderas automatiskt efter ytterligare en månad. Därutöver sparar vi information om den vid anmälan använda IP-adressen samt tidpunkten för din anmälan och bekräftelse. Syftet med förfarandet är att vi ska kunna bevisa din anmälan och, om nödvändigt, kunna klarlägga ett eventuellt missbruk av dina personuppgifter.

(3) Nödvändig uppgift för att vi ska kunna skicka dig vårt nyhetsbrev är endast din mejladress. Övrig information är frivillig. Efter din bekräftelse sparar vi din mejladress i syfte att kunna skicka dig nyhetsbrevet. Rättslig grund härför är art. 6.1 a dataskyddsförordningen.

(4) Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke till att vi skickar dig nyhetsbrevet. Återkallandet sker genom att du antingen skickar på länken som finns i varje utskick, per e-mejl till kontakt@boesner.cpom eller genom att du meddelar oss via kontaktuppgifterna som finns på vår webbsida.

 

8.    Analysmetoder

1. Google Analytics

(1) Denna webbplats använder Google Analytics, en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google Inc. (“Google“). Google Analytics använder så kallade “cookies“, textfiler, som lagras på din dator och som gör det möjligt att analysera din användning av webbplatsen. Den information om din användning av webbplatsen som skapas genom cookies sänds i regel till en av Googles server i USA och lagras där.

(2) Aktiveras IP-anonymisering på denna webbsida, kommer din IP-adress dock först att avkortas av Google inom Europeiska unionens medlemsstater eller i andra länder inom det Europeiska ekonomiska samarbetsområdet. Endast i undantagsfall skickas den fullständiga IP-adressen till en server i USA tillhörande Google för att avkortas där. IP-anonymisering “anonymizeIP“ är aktiverad på denna webbplats. På uppdrag av denna webbplatsens operatör kommer Google att behandla denna information, för att utvärdera din användning av denna webbplats för att sammanställa rapporter om aktiviteter på webbsidan och för att erbjuda andra tjänster som hänger ihop med användningen av Internet gentemot webbplatsens operatör.

(3) IP-adressen som inom ramen för Google Analytics sänds via din webbläsare sammanförs inte med andra uppgifter som lagrats av Google. Du kan välja att stänga av användningen av cookies genom en motsvarande inställning på din webbläsare. Observera dock att du då eventuellt inte längre kan använda samtliga funktioner på denna webbplats i full omfattning. Därutöver kan du förhindra registrering av de uppgifter om din användning av webbplatsen, som skapas av cookies (inkl. din IP-adress), genom Google samt bearbetning av dessa uppgifter genom Google, genom att du laddar ned och installerar den webbläsare-plugin, som du hittar med hjälp av följande länk:

http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

 

2. Social plugins: Facebook, Twitter, google +

(1) På grund av dataskyddet avstår vi från att direkt integrera social plugins på vår webbplats. Det sänds ingen information till sociala medietjänster såsom Facebook, Twitter eller Google+ när du besöker våra webbsidor. En insamling av data genom tredje part är därmed utesluten.

(2) Du har dock ändå möjlighet att med ett klick dela vårt innehåll på Facebook, Twitter eller Google+. För detta ändamål använder vi ett alternativ till de klassiska sociala plugins, som skyddar dina personrelaterade uppgifter, den så kallade Shariff metoden, som utvecklats av tidskriften c't magazin. Mer information om detta finns på följande sida: ’

http://www.heise.de/ct/artikel/Shariff-Social-Media-Buttons-mit-Datenschutz-2467514.html

 

3. Facebook Remarketing / Retargeting

Boesner använder sig av så kallade Remarketing-Tags genom Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (“Facebook”). När du besöker vår webbplats kopplas således din browser och Facebook-servern genom Remarketing-taggen. Facebook erhåller därigenom information om att du har besökt vår webbplats med din IP-adress. På så sätt kan Facebook tillordna din IP-adress till ditt användarkonto. Information som vi erhåller på detta sätt kan vi använda till reklamannonser på Facebook. Vi vill påpeka att vi, som tillhandahållare av webbplatsen, inte får kännedom om innehållet av de överförda uppgifterna sam hur dessa behandlas av Facebook. Ytterligare information hittar du under https://www.facebook.com/about/privacy/.

 

4. Google Retargeting

Denna webbsida använder sig av Retargeting-teknologi. Detta gör det möjligt för oss att rikta reklam på våra samarbetspartners webbplatser för internetanvändare som intresserat sig för vår webbshop och våra produkter. Studier visar att individanpassad, intresserelaterad reklam är intressantare för internetanvändaren än reklam som saknar sådan personlig anknytning. Vid Retargeting sker denna koppling genom en analys baserad på cookies av det tidigare användarbeteendet. Härvid sparas självfallet inga personuppgifter och teknologin används endast under beaktande av gällande dataskyddslagstiftning.

Boesner arbetar med Google (hädanefter kallad ”Tillhandahållaren”), som är specialiserade på Retargeting-teknologi. Genom denna teknologi samlas således information på vår webbplats i anonymiserad form och sparas i cookie-textfiler på din dator. Detta analyseras sedan användarbeteendet genom en algoritm. I samband med detta kan riktade produktrekommendationer komma att visas som annonser på andra webbplatser du besöker. På inga villkor kan dessa uppgifter användas till att på något sätt identifiera besökaren personligen på webbplatsen.

Om du inte vill ha individanpassade annonser från boesner, kan ni invända mot sådan framtida användning av dina uppgifter. Genom att klicka på den i varje annons visade sympolen (t.ex. ”i”) vidarebefordras till Tillhandahållarens webbsida. Där finner du en förklarring av systematiken gång och möjligheten att avregistrera dig (opt-out-funktion). Om ni väljer att använda er av opt-out-funktionen sparas en så kallad opt-out-cookie på din dator, som förhindrar Tillhandahållarens visning av annonserna. Vänligen notera att denna avregistrering endast kan ske, om ni inte vill ha individanpassade annonser från boesner i framtiden. Vidare får de respektive opt-out-funktionerna inte tas bort från din dator.

 

9.    Övriga online-tjänster

1. Anmälan till boesner Veranstaltungen

För att kunna behandla din anmälan till boesner Veranstaltungen, behöver vi personuppgifter från dig. Dessa uppgifter samlar vi in och behandlar endast i den omfattningen, som är nödvändig för att kunna fullgöra anmälan. Vidare håller vi oss strikt till bestämmelserna i dataskyddsförordningen samt övriga dataskyddsrättsliga föreskrifter. Uppgifterna överförs i krypterad form.

En överföring av personuppgifter till tredjeman eller användning av dina personuppgifter, som inte står i samband med anmälan, sker inte.

2. För att kunna bearbeta er förfrågan via kontaktformulär, behöver vi personuppgifter från dig. Dessa uppgifter samlar vi in och behandlar endast i den omfattningen, som är nödvändig för att kunna fullgöra anmälan. Vidare håller vi oss strikt till bestämmelserna i dataskyddsförordningen samt övriga dataskyddsrättsliga föreskrifter. Uppgifterna överförs i krypterad form.

En överföring av personuppgifter till tredjeman eller användning av dina personuppgifter, som inte står i samband med anmälan, sker inte.

 

 

 

 

 

 


 
Online-butiken produktkategorier
» Direktbeställning
» Presentset
» Allmäna affärsvillkor
» Grundering » Kilramar » Papper
» Lagring, Presentation » Verktyg » Färger
» Plastisk utformning » Teckning » Trycktekniker
» Ramar » Hjälpmaterial » Stafflier boesner - 44x i Europa
» Förädlingsteknik » Diverse » Penslar de.png at.png ch.png dk.png se.png fr.png

Absolut säker
 
boesner nyhetsbrev
Få information om nya produkter, nya märken och fantastiska erbjudanden!
 
pj_smallboesner.png
© copyright 2018 boesner
Layout hel sida: 2:51:47:689 - 2:51:47:867
Layout kategorinavigering: 2:51:47:809 - 2:51:47:867
Därav (layout, kategoriavi) insamlad data: 2:51:47:809 - 2:51:47:823
Layout sidhuvud: 2:51:47:689 - 2:51:47:736
Layout sidans fot: 2:51:47:752 - 2:51:47:809
Sök produkt startsida: -
Därav (produktfinder startsida) SearchTag: -
Produktfinder sida: -
Därav (produktfinder sida) SearchTag: -