0,00  SEK


Viktig Information om din beställning!

På grund av den rådande situationen

Kära Boesner-kunder,

vi fortsätter att finnas här för er! Vi tar gärna emot era beställningar via vår onlineshop, telefon: 0304 - 66 60 36 eller mail: sverige@boesner.com.

På grund av att den stora mängden onlinebeställningar som kommer in just nu, kan det ta längre tid att bearbeta och skicka ut era varor. Vi ber er att ha förståelse för detta. Eftersom våra leverantörer för tillfället bara har begränsade möjligheter att leverera sina varor till oss, kan tillgängligheten av våra produkter påverkas. Även här ber vi er att ha förståelse för att vi just nu inte kan beställa in varor som inte finns på lagret. Det finns också en risk för förseningar vad gäller leveranser, paketombud och speditioner.

Vi lovar er att vi gör vårt allra bästa för att skicka ut era beställningar så fort som möjligt. Ni kan hjälpa oss genom att avstå från att maila oss med frågor kring ungefärlig leveranstid. På så sätt kan vi fokusera på att bearbeta och skicka ut era beställningar.

Vi ber er också att avstå från förfrågningar som angår våra Boesner-filialer. Lokal information om dessa och tillhörande kontaktuppgifter hittar ni på vår tyska hemsida under ”Niederlassungen”. 

Vi är oerhört tacksamma för ert stöd och för er förståelse!!

Vi önskar er, era familjer och vänner allt det bästa och hoppas att ni förblir friska!

Kära hälsningar från ert Boesner-Team i Witten