0,00  SEK
Du är här:   
Beställning av nyhetsbrevet Kära boesner-kund! Det glädjer oss, att du vill abbonera på boesner nyhetsbrev. Därmed är du en av de första som blir informerad om nya produkter, nya märken och fantastiska erbjudanden. Vi ser fram emot ditt besök.

Ditt boesner nyhetsbrevsteam
Registreringsdata
newcode
Samtycke:
Vi använder oss av din e-postadress för att skicka våra nyhetsbrev. De skickas i regel en gång i månaden eller i samband med kampanjerbjudanden och innehåller information om produkter och kampanjer. Du kan när som helst avbeställa nyhetsbrevet, antingen genom att göra avbeställningen på vår webbsida eller genom att klicka på avbeställningslänken i slutet av varje nyhetsbrev. I statistiskt syfte, utvärderar vi i anonym form, vilka länkar man klickar på i nyhetsbrevet. Det går inte att se vilken person det är som har klickat på en länk. Ditt samtycke gäller bara vårt företag boesner. Vi lämnar inte dina uppgifter vidare till tredje part. På förfrågan, ger vi dig gratis information om, vilka av dina personliga data vi har sparade. Du har rätt att kräva, att uppgifterna ändras, spärras eller tas bort. Mer detaljerade uppgifter om lagring och användning av dina data hittar du i vår dataskyddsförklaring! Din boesner leveransservice
Information: De fält som har en * är obligatoriska. Alla andra uppgifter är frivilliga.

För att kunna hantera beställningen, behöver vi dina persondata. Närmare detaljer om lagring och användning av dina uppgifter hittar du i vår .